Binnenkijken bij

Sarah en Barry

Binnenkijken bij Barry en Sarah: een bijzondere groene keuken die gezelligheid uitnodigt!

In het bruisende Amsterdam hebben Barry en Sarah samen met HV Keukens een prachtige keuken gerealiseerd die goed bij hun levensstijl past. Hun nieuwe groene keuken zorgt voor een fijne sfeer en sluit perfect aan bij de rest van het huis. Hieronder vertel Barry over zijn keuzes en ervaringen rondom de nieuwe keuken.

Het proces rondom de nieuwe keuken

“Ondanks dat we in Amsterdam wonen, hebben we de keuken laten ontwerpen bij HV Keukens”, vertelt Barry. “We komen namelijk oorspronkelijk uit het Westland waar HV Keukens gevestigd is. Mijn zusje Sylvia Bol geeft veel interieuradvies en helpt met de styling van meerdere huizen. Zij heeft een goed oog voor detail en heeft ons toen geadviseerd om naar HV Keukens te gaan. Bij het eerste gesprek met HV Keukens hadden wij gelijk een goed gevoel.”

Een groene keuken met bronzen elementen

Het kleurenpalet van de keuken is een smaakvol samenspel van groen met brons. “Dat gaf naar ons idee wel een chique uitstraling”, legt Barry uit. “Het werkblad heeft een mooie kleur en vormgeving die je niet vaak ziet. Daarnaast wilden we een lange kastenwand, wat vereiste dat er wat aanpassingen werden gedaan in de ruimte. Dat heeft er wel voor gezorgd dat het nu een mooi geheel is met veel kasten en opslagruimte.”

Een heerlijk plekje in de zon

In de keuken is bij het raam is een plekje gecreëerd waar je op een hoge stoel lekker in het zonnetje kunt zitten. Barry: “Het koffiehoekje is een geweldig plekje om met je laptop te zitten als je aan het werk bent. Dit idee kwam bij Evy van HV Keukens vandaan en daar waren we meteen enthousiast over.”

De keuken voelt als een meubelstuk in huis

“Wij zijn erg blij met de keuken, die perfect bij ons huis past”, aldus Barry. “Het kookeiland zorgt voor een mooie verbinding met de rest van het huis. Het voelt meer als een meubelstuk en is zo écht een onderdeel van de ruimte.”