Binnenkijken bij

Guus en Jolanda

Neem een kijkje in de gezellige maatwerk keuken van Guus en Jolanda waarin de ruimte optimaal is benut

Vorig jaar besloten Guus en Jolanda om hun keuken te laten verbouwen. De kleine ruimte van de keuken vroeg om maatwerk, en dat heeft HV Keukens geleverd! Lees hieronder meer over hun bijzondere maatwerk keuken.

HV Keukens

“De keukenvloer in onze oude keuken was heel erg slecht,” vertelt Jolanda. “De vloer moest er helemaal uit en de keuken was daardoor niet meer te redden. Om die reden hebben we besloten om de hele keuken onder handen te nemen, maar we vonden het lastig om dan te kiezen waar we onze nieuwe keuken zouden gaan halen. De vader van een oud-collega van mij heeft een eigen keukenbedrijf genaamd HV Keukens en we hadden daar al goede verhalen over gehoord. Om die reden voelde het goed om bij hen onze nieuwe keuken te halen.”

Groen en gebruiksvriendelijk

De kleuren kiezen was voor het stel geen enkel probleem. “Ik ben helemaal weg van de kleur groen,” lacht Jolanda. “Dit is al mijn derde groene keuken en ik raak gewoon niet uitgekeken op deze kleur. De tint is iets anders dan in mijn vorige keuken maar hij is weer groen. We zijn ook heel blij met het donkere werkblad. Je ziet er geen vlekken op en het is heel makkelijk schoon te maken. Om die reden zijn we ook heel blij met onze Bora kookplaat. We hebben nu geen vieze afzuigkap meer en het systeem is makkelijk in de vaatwasser schoon te maken.”

Maatwerk keuken

Een van de belangrijkste dingen die HV Keukens volgens Jolanda goed heeft gedaan is het leveren van maatwerk. Jolanda: “De keuken was zo klein dat alles op maat gemaakt moest worden. Dat hebben ze echt fantastisch gedaan en er is niets waarvan ik achteraf zeg dat het anders had gemoeten. Het was voor ons ook belangrijk dat er genoeg kastruimte was maar dat is helemaal goedgekomen. Ze hebben ook het expansievat en de ketel met hele slimme oplossingen weggestopt achter bijvoorbeeld het kruidenkastje. Ze hebben de ruimte zo goed mogelijk benut”

Wat vinden jullie het fijnste aan jullie keuken?

“Het is gewoon een hele knusse en gezellige plek. We zitten heel vaak in de keuken. Als we gaan eten of met schrijfwerk dan zitten we gezellig samen aan de eettafel! Ook als er visite komt dan gaan we vaak koffie drinken in de keuken. We zijn ook echt heel blij met de geblokte vloer. Die maakt het voor ons helemaal af.”