Binnenkijken bij

Wim en Liesbeth

De witte hoogglanskeuken is echt mooi geworden

Wim en Liesbeth. ‘Modern, strak, functioneel en perfect afgewerkt: onze witte hoogglanskeuken met hout is gewoon mooi!’

Waarom HV Keukens? ‘Vanaf het eerste moment was onze samenwerking goed. Ze denken uitstekend mee, geven goed advies en dringen je niets op. We wisten wat voor keuken we wilden en hadden al een ontwerp gemaakt. Heel fijn dat ze ons en onze ideeën serieus namen’, vertelt Wim. ‘De keuken is tot de millimeter perfect geplaatst, terwijl de buitenmuur halfrond weg loopt. Petje af hoe ze dat hebben gedaan! Door de fijne samenwerking en goede communicatie is de keuken helemaal geworden zoals we wilden.’

Ruime keuken
Wim en Liesbeth zijn heel tevreden over de moderne, strakke inrichting van de keuken. ‘Ondanks de beperkte oppervlakte, oogt de keuken heel ruim. Er is voldoende opbergruimte en de houten look van de hoge kasten met inbouwapparatuur geeft het geheel een stoere uitstraling. Daarbij is de afwerking echt goed gedaan. De spatrand heeft dezelfde kleur als het keukenblad en de stopcontacten zijn netjes weggewerkt. Daar wordt je gewoon blij van’, vertelt Wim enthousiast. ‘En de inbouwspots zijn echt geweldig’.

Uitstekende keukenapparatuur
De keuken is van uitstekende keukenapparatuur voorzien, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, magnetron en oven. ‘Wij wilden de magnetron en oven apart van elkaar. HV Keukens adviseerde ons een bepaalde serie, zodat ze er hetzelfde uitzien. Dat staat prachtig in de keuken’, geeft Wim aan. ‘De keuken is echt mooi geworden. Goed afgewerkt en gewoon perfect’.