Binnenkijken bij

Hanneke en Jacco

Binnenkijken bij Hanneke en Jacco: een strakke en warme keuken met oog voor detail

Hanneke en Jacco bouwden een nieuw huis en besloten dat daarbij ook een nieuwe keuken hoorde. Hun vorige keuken, een Bulthaup, beviel hen goed. Toch wilden ze nu iets anders. Ze kwamen uit bij HV Keukens, waarmee ze een strakke en warme leefkeuken hebben ontworpen. Hanneke deelt hun ervaringen en de keuzes die ze maakten.

Een warm welkom bij HV Keukens

Hanneke vertelt: “We hadden in ons vorige huis een keuken waar we erg blij mee waren, maar bij het bouwen van ons nieuwe huis wilden we toch iets anders. Na wat zoekwerk op internet kwamen we bij HV Keukens terecht. Ik zag hun website met foto’s en verhalen van andere klanten. Dat klonk goed, dus maakten we een afspraak.”

Bij het bezoek werden Hanneke en Jacco geholpen door Denise. “We zaten nog een beetje vast in het idee van een bepaalde opstelling, maar Denise kwam met een vernieuwend voorstel. Ze had het lef om ons iets totaal anders voor te stellen dan wat we in gedachten hadden.” Ondanks hun aanvankelijke terughoudendheid, besloten Hanneke en Jacco uiteindelijk Denise’s advies te volgen. “Uiteindelijk bleek haar eerste voorstel precies wat we zochten”, lacht Hanneke.

Materialen en kleuren

In eerste instantie hadden Hanneke en Jacco gedacht aan een volledig strakke witte keuken. “Toen we nadachten over de sfeer in huis, besloten we om voor hout te gaan”, vertelt Hanneke. “We kozen voor houten fronten bij het eiland en een witte achterwand. Het hout brengt de nodige warmte in ons moderne interieur”, zegt Hanneke tevreden. Ook het werkblad werd aangepast na advies van Denise: “We wilden eerst een strak blad, maar uiteindelijk zijn we gegaan voor een uniek materiaal dat veel beter bij de rest van de warme keuken past. Daar zijn we enorm blij mee.”

Apparatuur en aandacht voor detail

Voor de apparatuur kozen Hanneke en Jacco voor een mix van Miele, V-ZUG en Bora. “We wilden graag een wijnkoelkast en een Bora-afzuigsysteem dat naar buiten afvoert”, vertelt Hanneke. “HV Keukens dacht mee over hoe we dit het beste konden realiseren en dat is geweldig gelukt. Ook hebben we de greeploze ovens waar mijn man van droomde. Deze zorgen voor een prachtige strakke afwerking. De details maken de keuken echt af. Het stukje achter het koffiezetapparaat is van hetzelfde materiaal als het werkblad en heeft een mooi warm led-licht. Dat soort details geven de keuken een persoonlijk tintje.”

Persoonlijke service

De service van HV Keukens was uitstekend, aldus Hanneke. “Ze denken echt met je mee en zijn trots op het eindresultaat. Toen het eiland eerst niet goed was geplaatst, zorgden ze ervoor dat het werd aangepast zonder problemen. Dat toont hun flexibiliteit en toewijding aan de klant.” Hanneke en Jacco zijn zeer tevreden met hun strakke en warme keuken. “Het is echt een gezellige plek waar we samenkomen met vrienden en familie. We zijn ontzettend blij met het resultaat.” Zo is de keuken van Hanneke en Jacco een voorbeeld van hoe een mix van goede service, gedurfd advies en oog voor detail kan leiden tot een keuken die de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt.