Binnenkijken bij

Miranda en Peter

De moderne witte keuken beschikt over uitstekende apparatuur

Miranda en Peter. ‘Onze moderne keuken van HV Keukens is mooi en werkt heel prettig. We zijn zeer tevreden met de oplevering en afwerking. Alles past uitstekend bij ons interieur.’

‘De samenwerking met HV Keukens in De Lier was erg fijn. Bij HV Keukens dachten ze goed met ons mee, bijvoorbeeld over de hoogte van de keukenkasten en de indeling. HV Keukens is een vrij kleine keukenzaak, maar ze kunnen vrijwel alles leveren. Ook houden ze goed rekening met je wensen’, vertelt Miranda.

Zwevende kastenwand
Het mooiste aan keuken? ‘Om onze wensen te kunnen realiseren, zou het vrij krap worden, omdat de kastenwand en het aanrecht tegenover elkaar staan. HV Keukens heeft daarom de kasten door de muur heen gezet naar de gang toe. De kasten steken nu nog maar zo’n dertig centimeter uit de wand. Dat bespaart ruimte. Daarnaast is de zwevende kastenwand ook nog eens heel mooi om te zien!’ De keuken van Peter en Miranda heeft al met al een ruimtelijke uitstraling gekregen.

Uitstekende apparatuur
De moderne keuken beschikt over uitstekende apparatuur, zoals een Quooker  – ‘ideaal voor een fanatieke theedrinker’, lacht Miranda – een combi-stoomoven en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. ‘We twijfelden eerst of die wel goed zou werken, je wilt immers geen luchtjes in je woonkamer. Maar hij werkt ontzettend goed.’ Door middel van opvallende accessoires, zoals de twee bijpassende planken boven het aanrecht en de stoere grepen, is de keuken helemaal compleet.