Binnenkijken bij

Marjo en Dick

De stoere keuken is helemaal naar wens

Marjo en Dick. ‘Onze keuken is modern, strak en zonder poespas. Helemaal naar wens. HV Keukens heeft prettig met ons samengewerkt: niets dan lof.’

‘Via goede berichten over HV Keukens in De Lier kwamen we op het spoor van deze keukenzaak. We hebben er geen spijt van gehad. Ze waren erg klantvriendelijk, niet opdringerig en dachten goed met ons mee. Zo adviseerden ze om de hang-unit iets te verplaatsen, zodat het afzuigsysteem boven de inductiekookplaat zou komen te hangen. We vonden het erg prettig om waardevolle adviezen te krijgen. De keuken is naar tevredenheid opgeleverd’, vertelt Marjo.

Speels effect
De moderne keuken heeft een industriële uitstraling door de zwarte kleur en het stoere metalen rek boven het kookeiland. Hierin is het afzuigsysteem verwerkt, alsmede de verlichting voor een heldere kijk op het eten. ‘De hang-unit vind ik ook een speels effect geven aan de keuken, zodat de uitstraling weliswaar strak is, maar niet saai’, zegt Marjo. De keuken voorziet verder in veel werkruimte én genoeg opbergruimte, dankzij de brede laden en de kasten die tot het plafond reiken.

Uitstekende keukenapparatuur
De keuken beschikt voorts over uitstekende keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven en een zeer ruime koel- en ijskast. Behalve zeer functioneel is de keuken ook een plek waar Dick en Marjo makkelijk even aan de bar aanschuiven voor een hapje en een drankje. ‘Of we zitten hier met een laptop. De keuken is wat dat betreft echt een woonkeuken, waar we heel graag zijn.’ Zo is de keuken helemaal naar wens: industrieel van karakter, functioneel, gezellig en uitnodigend.